Opening van mijn Etsy shop

Het is het zover! De opening van mijn eigen Etsy shop.

Aanstaande maandag, 21 augustus 2017, opent mijn eigen Etsy store.

 

Wat ik ga verkopen

In deze webwinkel zal ik in eerste instantie voornamelijk boekenleggers gaan verkopen. Bij de opening zal ik 8 verschillende ontwerpen beschikbaar hebben. Eigenlijk zijn alle boekenleggers gebaseerd op boekenliefde, met dus ook bijpassende quotes.

De komende tijd wil ik graag eerst even bekijken hoe de verkoop zal gaan lopen, voordat ik meer items toevoeg aan mijn winkel. Ik heb nog enorm veel inspiratie! Het zou dus goed mogelijk zijn dat, als de verkoop goed gaat, er later ook items zoals buttons, stickers, mokken, tasjes en dergelijke toegevoegd zullen worden!

 

Wat is Etsy?

Etsy is een online platform waarop mensen zelfgemaakte spullen kunnen aanbieden. Je vindt er veel verschillende artikelen, van kunst tot kleding, maar ook veel spullen binnen de boekenwereld.

Een veelgestelde vraag is of je via Etsy met iDeal kunt betalen. Dit verschilt per winkeltje. Zelf ben ik wel van plan dit mogelijk te gaan maken, zodat het wat toegankelijker wordt voor ons Nederlanders (standaard zijn betaalmethoden als Creditcard of Paypal wel mogelijk, maar dit wordt vaak als lastig ervaren).

 

Verdere informatie

Aanstaande maandag komt er een blogpost online waarin je alle informatie omtrent de opening van mijn Etsy store kunt vinden. In deze post laat ik onder andere de ontwerpen zien die ik ga verkopen en daarbij alle informatie die je nodig hebt!

 

 

Met enorm veel enthousiasme kijk ik uit naar maandag! Jullie ook?

Divider afluiter

 

Advertenties

6 reacties op ‘Opening van mijn Etsy shop

 1. Wat leuk dat je een eigen etsy-webshop gaat openen, ik ben erg benieuwd naar al je ontwerpen. Deze boekenlegger ziet er in ieder geval al erg mooi uit. Ik ga zeker een kijkje nemen maandag ❤

  Liked by 1 persoon

 2. Ik ben benieuwd naar je boekenleggers! Zelf heb ik er uiteindelijk voor gekozen om geen Etsy te nemen, omdat ik 1. zelf wel een webshop kan bouwen en 2. ik het niet chill vind om extra kosten te moeten afdragen haha. Aan de andere kant kan iedereen gemakkelijk je producten vinden.

  Liked by 1 persoon

  1. Begrijpelijk! Maar voor een eigen webshop heb je als het goed is een kvk nummer nodig waar ook weer kosten aan verbonden zitten. Zo is het uiteindelijk, naar wat ik heb gelezen, voordeliger om via Etsy te beginnen. 🙂

   Like

   1. Ja, klopt… Maar als bedrijf kan je wel je BTW weer aftrekken en dat kan je nu niet doen. Dus dat heb je er zo uit als je verkoop een beetje begint te lopen. (Ik had al een kvk nummer, dat scheelt natuurlijk).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s