Leuk nieuws!

De laatste tijd is het wat stil op Proud Book Junk, zoals je misschien wel hebt gemerkt. Een reading slump en flinke blogdip hebben ervoor gezorgd dat er niet veel online kwam de laatste tijd. 

Blogdip en reading slump

Ik begon mijn nieuwe studie en opende een Etsy winkeltje. Veel nieuwe dingen bij elkaar! Dat zorgde ervoor dat ik weinig tijd had om te lezen of te bloggen. Ook wilde het gewoon niet echt; er zat gewoon even geen inspiratie of motivatie in. En ik blijf het altijd zeggen: bloggen doe ik voor mijn plezier. Daarom heb ik het even laten rusten.

Maar nu alles wat meer tot rust is gekomen en ik er wat meer aan gewend ben geraakt, heb ik het gevoel dat het bloggen er wel weer in zit! Er begint weer inspiratie naar boven te komen en ik krijg weer zin om lekker te schrijven. En dat voelt goed!

 

Een blogmaatje!

Vanaf nu zullen mijn blogs niet meer alleen van mij, Lisa, gaan komen! Ik ga namelijk samenwerken met Sophie! En zij wil zich natuurlijk even voorstellen.

Heeyaaa, Ik ben Sophie Visser. Ik ben achttien jaar en zit in het eerste jaar Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Naast studeren lees ik heel veel, kijk ik veel series en films en volg ik een cursus gebarentaal.

Ik ben gek op elk genre. Ik lees classics maar ook YA en non-fictie, alles is leuk! (Ja, dit is een probleem. “Alles” is te veel om te kunnen doen in één leven.) Ik ben een nerd en een geek als geen ander en ben altijd blij om nieuwe dingen te ontdekken.

Toen Lisa mijn vroeg om voor haar blog te schrijven was ik meteen enthousiast. Ik had niet verwacht dat ik gelijk ja zou zeggen, maar dat gebeurde eigenlijk heel snel. Dankzij Lisa zullen jullie dus nu mijn enthousiaste gebrabbel aan moeten horen. Ik wens jullie sterkte. 😉

Sophie en ik kende elkaar al langer. We hebben elkaar leren kennen bij een Erbse Parese

Afbeelding van Lisa Kievits (2).jpg

familiedag. Dit is een dag voor mensen met een Erbse Parese: een beperking aan je arm. Bij de geboorte zijn er zenuwen beschadigd in de nek, waardoor je arm dus niet helemaal kan door ontwikkelen. We hebben dus een beperking in bewegingen (het niet kunnen optillen van je arm). Natuurlijk komt daar nog wel meer bij kijken en daarnaast verschillen onze beperkingen wel. Mocht je nog vragen hebben; stel ze gerust!

Maar: beperking of niet, we zijn allebei helemaal dol op boeken. En alles wat daarmee te maken heeft. En schrijven. Dus hoe kon het ooit perfecter zijn dan dit?!

 

Vandaar dus vanaf nu nieuwe blogs op Proud Book Junk! Je kunt herkennen wie het heeft geschreven door even onderaan het bericht te kijken. Daar kun je altijd onze namen vinden. 🙂 

Liefs, Lisa en Sophie

Advertenties

6 reacties op ‘Leuk nieuws!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s