Over PBJ

Hey! Leuk dat je een kijkje op mijn blog neemt! ­čÖé

DSC_0420.jpg

Ik ben Lisa Kievits, 20 jaar. Ik studeer op dit moment Communicatie aan de Fontys hogeschool in Eindhoven. Ik ben dagelijks druk bezig met mijn bedrijf en studie. De tijd is krap en lezen komt er soms niet van. Maar toch zal de liefde voor boeken altijd blijven bestaan. 

“So many books, so little time!”

 

Geef mij maar boeken!

 

Boeken zijn voor mij een uitweg. Even niet denken. Rust. Verdwijnen in een andere wereld en pas terugkomen als je het zelf wilt. Ik vind dat heerlijk.

Ik lees graag young adult en fantasy boeken. Wat mijn favoriete boek is? Harry Potter is en zal altijd mijn top favoriet blijven. De liefde voor die serie is oneindig.

Lezen is als een uitweg. Je kruipt door een tunnel, kijkt door deurtjes met verschillende verhalen en keert pas om als je dat zelf wilt. Je hoeft even niet te denken. Het is allemaal goed.

Tegenwoordig lezen nog maar weinig mensen in tegenstelling van vroeger. Dat vind ik enorm jammer. Ik zou Nederland, en de rest van de wereld, dolgraag weer aan het lezen krijgen.

 

Wat kan ik verwachten van deze blog?

Ik ben heel geïnteresseerd in psychologie en het gedrag van mensen. Ik ben graag bezig met het feit waarom mensen wel of niet lezen en wat het met ons doet. Daarom zul je op deze blog, naast vele feitjes en blogjes over boeken, ook psychologische blogs vinden. Wel zullen deze in enige relatie staan tot lezen!

Naast de recensies, weetjes en feitjes, kletspraatjes en booktalks, kun je op deze blog ook theorie├źn verwachten over mijn grootste boeken liefde aller tijden: Harry Potter. Ik kan me compleet verliezen in die wereld en schrijf er daarom ook dolgraag over.

“Harry Potter is de meest bizarre, bijzondere, fantastische en fantasierijke wereld die er maar kan bestaan. Het liefst ga ik er nooit vandaan.”

 

Ik kan op deze blog mijn liefde, passie en verhaal kwijt. Mijn opwellende theorie├źn en ingewikkelde gedachten. Maar vooral: mijn boekenliefde.

 

Liefs,

Lisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s